fbpx

Підсумки фотоконкурсу “СуперКРіОШКИ”

06.01.2021

Сьогодні, напередодні Різдва, і серед Супер КРіОШОК Клініки академіка Грищенка засяяла Зірочка-переможець фотоконкурсу – Григорій – супергерой-байкер. “Усі ми звикли, що супергерої уміють швидко бігати, стрибати і навіть літати, а наш супергерой – байкер. У нього є чарівний мотоцикл, що в мить може перенести його в будь-яке місце” – говорить мама нашого СуперКРіОШКИ.

Ми з радістю даруємо Григорію головний приз – професійну фотосесію та м’яку іграшку на пам’ять. Інші учасники конкурсу Супергерої не менше, і ними ми дуже пишаємося та захоплюємося креативом. Усі вони обов’язково отримають свої призи – казкових єдинорогів – поштою

Конкурс – це конкурс, і переможець завжди один! І хоча Григорій набрав найбільшу кількість голосів, інші учасники фотоконкурсу безумовно варті, аби їх почесно представили. Отже, знайомтеся:

  • Супер – Федір в свої 2 роки знає десяток віршів Агнії Барто та Корнія Чуковського напам’ять і з радістю декламує їх усім рідним. А ще у Федора є супер здібність підняти настрій на максимум своєю пустотливою посмішкою і веселим лепетом!
  • Розанова Олівія, наш Супергерой – Чудо жінка!!! Нам 4 місяці. Суперсила нашої дитини – СВІТЛО, яким нас Олівія осяює й ПОСМІШКА, що радує нас щодня! Наша Чудо жінка справжнісінький подарунок від Бога!!!
  • Однорічний Клим Супергерой!
  • Лука, він же Тор! Незважаючи на пандемію та інші буди 2020 року він народився, аби врятувати людство в майбутньому!
  • Кирилл- Маленький принц, що піднявся високо до зірок, щоб подарувати одну з них своїй мамі.
  • Михайло – Черепашка ніндзя Мікеланджело! Наш малюк, так само як і черепашки ніндзя, народився на світ завдяки науці й знанням великих вчених. Дякуємо клініці Грищенка за маленького черепашеня.
  • Batgirl або Зоряна Дівчинка, головна героїня сімейного блокбастера для сім’ї Шипитько, була спроєктована та вироблена у таємних лабораторіях клініки Грищенка під керівництвом секретного професора Луцького А.С. За свій рік вона успішно врятувала маму від 100 походів у магазин та до перукаря, витратила майже всі татові гроші, випила більше 200 літрів молока і перетягала за хвіст більше 10 сусідських котів. За три секунди Batgirl з легкістю дістає всі предмети, що мама поклала у важкодоступні місця. Має колосальну швидкість перетворення з милої дитини на дитину крикуна, реготуна, пискуна. Любить прокинутися вночі, щоб переконатися, що світу нічого не загрожує. Дезинфікує своєю слиною все що з’являється в неї в руках. Щодня робить щасливими усіх, з ким взаємодіє, особливо маму, тата, дідусів та бабусь.
  • Ярослав – людина павук) Ярослав уже рік марить усіма можливими супергероями. У нас уже утворилася достатня колекція фігурок) Він їх не покидає ні на секунду. Кожного ранку будить їх, потім несе в дитячий садок, ввечері вкладає спати) Їсть і купається теж з ними! А перед сном дивиться мультфільми про улюблених супергероїв.

Дякуємо вам, наші Супер КРіОШКИ, а також вам, батьки, за участь.

Щасливого Різдва !

Онлайн знайомство з Вінницькою філією
30.04.2024
30.04 о 15:30 відбудеться онлайн трансляція в Facebook “Знайомство із Вінницькою ...
Читати повністю
Акція: консультація мамолога у м. Львів
19.04.2024
Піклування про здоров’я - процес постійний, делікатний і вимагає професійної допомоги. Клініка ...
Читати повністю
Клініка академіка Грищенка в м. Вінниця
03.04.2024
Раді повідомити про те, що Клініка ЕКЗ академіка Грищенка в м. Вінниця відкривається ...
Читати повністю

Записатися на прийом

    «Перше знайомство з репродуктологом»

    Консультація гінеколога-репродуктолога, УЗД органів малого таза (фолікулометрія, оцінка стану ендометрія)

    Поля, позначені зірочкою, обов'язкові для заповнення

    Натиснувши кнопку «Записатися», я даю згоду на обробку персональних даних