fbpx

ЕКЗ – це як?

04.04.2021

Безпліддя. Сьогодні цей діагноз уже не звучить, як вирок: якісна своєчасна репродуктивна медицина здатна здійснити мрії про батьківство навіть, на перший погляд, у найскладніших ситуаціях.

Екстракорпоральне запліднення (ЕКЗ) – один з можливих і точно найефективніший спосіб отримати таку довгоочікувану вагітність.

Погодитися на цей крок буває досить нелегко. Сумніви, упередження, страхи, переживання… Але у підсумку, істинне Щастя – малюк на руках батьків!

Вашій увазі цикл програм від Клініки академіка Грищенка, де ми поговорили з нашими пацієнтами, тими, хто вже знає, що таке ЕКЗ, пройшов цей шлях і готовий розповісти, ЕКЗ –  як це. Тими, хто вже щасливі батьки такого довгоочікуваного малюка й іноді думають про те, щоб почути слово: «Мамо» тепер уже і вдруге, а то й утретє.

Випуск 7: Щоб досягти бажаної вагітності, потрібно перебороти всі страхи і не зупинятися — відгук про ЕКЗ в історії Олени

Щаслива мама дворічного малюка Олена прийшла в Клініку за другою дитиною, не сумніваючись в успішності результату! Адже вона точно знає, що головний секрет успіху – знайти свого лікаря, відчувши на першій зустрічі спорідненість душ та довіру. Олена поділилася з нами своєю історією про те, як пережила депресію після двох невдалих спроб ЕКЗ в іншій клініці, але не відмовилася від своєї мрії стати мамою. Олена впевнена, що її вибір лікаря в особі Валентина Юрійовича Паращука допоміг завагітніти з першої спроби ЕКЗ. Досягнувши довгоочікуваного результату, вона не думає зупинятися, адже в кріобанку Клініки академіка Грищенка її чекає “ціла жіноча футбольна команда” з ембріонів, за якими вона обіцяє повернутися.

Лайфхаки з перших вуст про те, як стати щасливими батьками, дивіться в новому випуску програми «ЕКО — це як?»

Випуск 6: чому потрібно звертатися до професіоналів відразу і як впізнати свого врача – відгук Ольги

Історія планування довжиною в 10 років, яка закінчилася перемогою. Історія Ольги на шляху до вагітності до і в Клініці академіка Грищенко. Про те, що ЕКЗ – це не вирок, а шанс. Про те, як вибрати свого лікаря і довіряти своїм передчуттям. Зараз Ольга на шляху до другої дитині погодилася поділитися з вами своєю історією.

Практичні поради від досвідченої мами в 6 випуску “ЕКЗ – це як?”

 

Випуск 5: активні форумчанкі знають, що за другою дитиною при безплідді неясного генезу теж в Клініку Грищенко – відгук Ольги

Колись, Ольга та її чоловік близько 5 років займалися лікуванням безпліддя неясного генезу. Будучи активною форумчанкой, наслухавшись позитивних відгуків, вона прийшла в Клініку академіка Грищенка. Лікарем для себе вона вибрала репродуктолога Паращука Валентина Юрійовича.

І результат не змусив на себе довго чекати – Ольга незабаром стала мамою прекрасного малюка!

Роки йдуть, і вже сьогодні Ольга з чоловіком впевнені, що їм вдасться повторити шлях і подарувати своєму старшому дитині братика або сестричку.

Справжня історія нашої пацієнтки в новому випуску програми «ЕКО – це як?».

 


Звернутися до Клініки або записатися на прийом:

0800 33 01 12


Випуск 4: з посмішкою по життю та з вірою лише у факти – відгук про ЕКЗ від Вікторії

Пацієнтка репродуктолога Паращука Валентина Юрійовича, яка прийшла вже за своєю другою дитиною до Клініки академіка Грищенка, розповіла про те, яким був її перший шлях екстракорпорального запліднення. Вікторія довіряє фактам та цифрам, саме тому вона для свого першого протоколу ЕКЗ колись обрала саме нашу Клініку и Валентина Юрійовича як свого лікаря.

Що турбує тепер, перед другим протоколом? Які сподівання та на що звернути увагу, обираючи для себе шлях ЕКЗ?

Про все це в програмі “ЕКЗ – це як?” та у цьому випуску.


Поділитись:

 


Випуск 3: за другою дитиною та протоколом ЕКЗ (ЕКО) у Клініку академіка Грищенка – відгук про ЕКЗ в історії пацієнтки Ганни

В родині Ганни, завдяки програмі екстракорпорального запліднення, вже з’явилось маленьке Чудо – син Лев. Що ж, саме час прийти за братиком чи сестричкою?

У новому випуску програми “ЕКЗ – це як?” відгук пацієнтки з Харкова, яка прийшла за другим результативним ЕКЗ-протоколом до свого Чарівника – лікаря-репродуктолога Паращука Валентина Юрійовича.

Випуск 2: за третьою дитиною із Белгороду в Клініку академіка Грищенка – історія Анастасії

Що робити, якщо чуєш, що єдиний вихід – екстракорпоральне запліднення? А якщо ще й чоловічий фактор безпліддя?

Все просто:

  • точно вірити, що непліддя – це не вирок;
  • точно знати, куди поїдеш за третьою (!) дитиною;
  • пообіцяти старшій малечі, що обов’язкового привезете сестричку (або знову братика), адже їдете туди, де допоможуть;
  • кордони – не перешкода за будь-яких умов, якщо ти вже знайшов свого експерта;
  • розпочніть свій шлях до батьківства разом з Клінікою академіка Грищенка.

Отже, у новому випуску програми «ЕКЗ – це як?» відгук про шлях екстракорпорального запліднення від пацієнтки із Бєлгорода Анастасії, яка готова вже втретє вступити до протоколу ЕКЗ зі своїм лікарем репродуктологом Паращуком Валентином Юрійовичем.

Випуск 1: історія до батьківства Катерини та Ігоря

У цьому випуску програми “ЕКЗ – це як?” історія родини Катерини та Ігоря, які вже разом зі своїм малюком завітали у гості до свого “лелеки” – лікаря-репродуктолога Паращука Валентина Юрійовича. Відгук про протокол ЕКЗ та те, що це насправді таке, дивіться прямо зараз у новому випуску від Клініки репродуктивної медицини імені академіка Грищенка.

Акція: консультація мамолога у м. Львів
19.04.2024
Піклування про здоров’я - процес постійний, делікатний і вимагає професійної допомоги. Клініка ...
Читати повністю
Клініка академіка Грищенка в м. Вінниця
03.04.2024
Раді повідомити про те, що Клініка ЕКЗ академіка Грищенка в м. Вінниця відкривається ...
Читати повністю
Прийом Луцької Л.І. в Харкові
21.03.2024
З початком повномасштабного вторгнення рф багато українців вимушені були змінити місто ...
Читати повністю

Записатися на прийом

    «Перше знайомство з репродуктологом»

    Консультація гінеколога-репродуктолога, УЗД органів малого таза (фолікулометрія, оцінка стану ендометрія)

    Поля, позначені зірочкою, обов'язкові для заповнення

    Натиснувши кнопку «Записатися», я даю згоду на обробку персональних даних