fbpx

Перша онлайн-консультація репродуктивного психолога БЕЗКОШТОВНО

08.06.2020

Ви мрієте cтати батьками, але зіткнулися з труднощами? На жаль, навіть коли наше тіло фізично здорове та з медичної точки зору немає жодних перешкод для народження малюка, психіка може проявити опір. Внутрішні конфлікти, стреси, тиск, несвідомі страхи та психологічне напруження призводять до психосоматичного синдрому, який і робить запліднення складним чи практично неможливим.

Саме зараз у вас з’явилася унікальна можливість отримати БЕЗКОШТОВНУ першу онлайн-консультацію репродуктивного психолога, який зможе вирішити ваші проблеми. Ви можете проконсультуватися з професіоналом, не виходячи з дому.

Хто такий репродуктивний психолог?

Це фахівець з психології, фізіології й психосоматики репродуктивної сфери з певним досвідом, що дозволяє надавати допомогу саме у цій області. До речі, психолог Клініки академіка Грищенка – Гапоненко Яна Володимирівна, окрім професійного досвіду має ще й особистий, пройшовши колись шлях ЕКЗ у ролі пацієнтки, вона, як ніхто, розуміється на страхах та психологічному напруженні в цьому стані.

 

Чим може допомогти психолог саме вам?

Основна мета психологічної терапії – виявити внутрішні бар’єри, які заважають настанню вагітності, та відпрацювати їх до повного знищення. Також налагодити взаємодію душі й тіла. Це надасть вам відчуття розслаблення, внутрішнього спокою та змогу повністю прийняти вагітність на психологічному рівні. І цей важливий крок значно скоротить шлях до здійснення мрії про батьківство.

Акційна пропозиція дійсна для  пацієнтів Клініки після візиту до репродуктолога. Якщо Ви ще не є пацієнтом Клініки академіка Грищенка, запишіться на первинний прийом до репродуктолога та отримайте БЕЗКОШТОВНУ першу онлайн-консультацію репродуктивного психолога.

Акція діє з 10.06.2020 до 01.07.2020!

Це унікальна можливість скоротити шлях до щастя прямо зараз!

Акція: консультація мамолога у м. Львів
19.04.2024
Піклування про здоров’я - процес постійний, делікатний і вимагає професійної допомоги. Клініка ...
Читати повністю
Клініка Грищенка відкривається в м. Вінниця
03.04.2024
Раді повідомити про те, що Клініка ЕКЗ академіка Грищенка в м. Вінниця відкривається ...
Читати повністю
Прийом Луцької Л.І. в Харкові
21.03.2024
З початком повномасштабного вторгнення рф багато українців вимушені були змінити місто ...
Читати повністю

Записатися на прийом

    «Перше знайомство з репродуктологом»

    Консультація гінеколога-репродуктолога, УЗД органів малого таза (фолікулометрія, оцінка стану ендометрія)

    Поля, позначені зірочкою, обов'язкові для заповнення

    Натиснувши кнопку «Записатися», я даю згоду на обробку персональних даних