fbpx

Робота Клініки під час карантину

16.04.2020

Шановні пацієнти!

Ми звертаємось до вас, тому що розуміємо, у якій складній ситуації ви опинились через карантинні заходи. Ми хочемо відповісти на чисельні запитання, пов’язані із тим, як наразі живе та функціонує клініка, а також як правильно підготуватись до відвідування клініки, якщо його неможна відкласти.

Хочемо наголосити на тому, що дотримання режиму ізоляції та правил соціального дистанціювання – це те, що у нинішній ситуації насправді рятує життя, не даючи можливості коронавірусній інфекції COVID-19 розповсюджуватись. Однак існують випадки, коли ви просто не можете залишитись вдома та відкласти візит до лікаря до завершення карантину, а це, на жаль, означає на досить невизначений термін. Саме через це Клініка академіка Грищенка надає пацієнтам можливість отримувати професійну медичну допомогу у такий непростий період.

Ми хочемо, щоб ви знали:

  • ми готові приймати пацієнтів у клініці;
  • ми забезпечуємо захист як відвідувачів, так і наших працівників;
  • ми маємо достатньо ресурсів для забезпечення такого захисту (дезінфектори, засоби індивідуального захисту персоналу);
  • ми розробили та суворо дотримуємось правил прийому пацієнтів під час карантину;
  • ми успішно пройшли аудит санепідеміологічної служби;
  • ми відкоригували графік роботи клініки на час карантину;
  • після візиту кожного пацієнта проводять ретельну дезінфекцію кабінету, для чого між прийомами ми виділяємо 10 хвилин на прибирання.

 

ГРАФІК РОБОТИ під час карантину

Графік прийому репродуктологів, гінекологів, інших спеціалістів, працівників жіночої консультації та лабораторії ви можете уточнити за телефонами +38(057)712-01-01, +38(056)790-60-30, +38(050)393-01-01, +38(067)824-01-01 з понеділка по суботу з 8:00 до 18:00.

Важливо! Наші реєстратори працюють у святкові дні та готові відповісти на ваші запитання та записати вас на прийом до лікаря:

19.04.2020 (неділя) з 9:00 до 14:00

20.04.2020 (понеділок) з 8:00 до 16:00

 

Ми піклуємось про здоров’я та безпеку відвідувачів та нашої команди, тому розробили ПРАВИЛА РОБОТИ під час карантину. Просимо вас із розумінням ставитись до обмежень та незручностей.

  • Прийом пацієнтів наразі здійснюється виключно за попереднім записом за телефонами клініки. Ми раді усім, але просимо зрозуміти, що ця вимога спричинена особливим режимом роботи.
  • Щоб запобігти небажаних контактів у клініці, просимо Вас приходити на прийом у чітко зазначений час, а якщо Ви приїхали раніше, очікувати на час прийому поза клінікою (у машині або на вулиці). За 10 хвилин до прийому реєстратор запросить Вас до клініки.
  • Просимо пацієнтів відвідувати клініку без осіб, що супроводжують вас. Це пов’язано із необхідністю мінімізувати кількість відвідувачів, які одночасно знаходяться у клініці. Ми дуже любимо бачити та спілкуватись із вашими «другими половинками», але ситуація зараз не дозволяє цього робити.
  • Оскільки клініка є публічним місцем, усі відвідувачі мусять носити маски на її території. Ми сподіваємось, що ви вже звикли до таких правил, та не порушуєте їх.
  • Після того, як Ви зайшли до клініки, наш працівник заміряє Вашу температуру безконтактним термометром. Ми просимо Вас обробити руки антисептичним засобом, який ви знайдете на вході. Ми також рекомендуємо ретельно мити руки з милом щоразу, коли Ви торкаєтесь поверхонь (ручок дверей, кранів, вимикачів світла, меблів і т. ін.), а також після відвідування туалетної кімнати.
  • Якщо Ви зустрічаєте іншого відвідувача у клініці, будь ласка, дотримуйтесь дистанції не менше 1,5 метри від нього. Але посміхнутися один одному хоча б поглядом не заборонено.
  • Якщо Ваш візит до клініки можна відкласти, будь ласка, скористайтеся послугою онлайн-консультування (запис за телефонами +38 (050) 393-01-01, +38 (067) 824-01-01).

Для клініки, яка створює життя, немає більшої цінності, ніж життя та здоров’я пацієнтів та працівників. Просимо вас поставитись до тимчасових обмежень із розумінням та бути дисциплінованими.

Акція: консультація мамолога у м. Львів
19.04.2024
Піклування про здоров’я - процес постійний, делікатний і вимагає професійної допомоги. Клініка ...
Читати повністю
Клініка Грищенка відкривається в м. Вінниця
03.04.2024
Раді повідомити про те, що Клініка ЕКЗ академіка Грищенка в м. Вінниця відкривається ...
Читати повністю
Прийом Луцької Л.І. в Харкові
21.03.2024
З початком повномасштабного вторгнення рф багато українців вимушені були змінити місто ...
Читати повністю

Записатися на прийом

    «Перше знайомство з репродуктологом»

    Консультація гінеколога-репродуктолога, УЗД органів малого таза (фолікулометрія, оцінка стану ендометрія)

    Поля, позначені зірочкою, обов'язкові для заповнення

    Натиснувши кнопку «Записатися», я даю згоду на обробку персональних даних