fbpx

Перший Український Банк Сперми онлайн

04.10.2019

Для наших пацієнтів, що потребують донорської сперми Клініка репродуктивної медицини імені академіка В.І. Грищенка пропонує послуги одного з найбільших в Україні банку сперми.

Засновник Клініки, академік В.І. Грищенко, займався питаннями донорського біоматеріалу ще в 1980-х роках. Першим в Радянському Союзі (наказ № 669, від 13.05.1987 «Про розширення досвіду по застосуванню методу штучної інсемінації спермою донора за медичними показаннями») він почав працювати над створенням банку сперми при лабораторії репродукції людини (згодом перетвореної в Клініку «Імплант»). Таким чином, спермобанк Клініки – перший не тільки в Україні, а й на території колишнього Союзу.

Тепер вибирати донорську сперму ще простіше та зручніше – пропонуємо до уваги пацієнтів і партнерів Клініки онлайн-каталог донорської сперми www.1ubs.com.ua !

На цьому сайті представлений вичерпний обсяг даних про кожного донора: його фізичні характеристики (вік, зріст, вага, колір шкіри, волосся і очей, риси обличчя, особливості будови тіла), особливості особистості (освіта, захоплення, звички, риси характеру), а також дитячі фотографії в віці 4-7 років (надаються не всіма донорами), за якими можна судити про зовнішність. Досьє також містить всі дані про стан здоров’я донора, про відсутність негативних факторів в його способі життя, про відсутність в сім’ї донора спадкових захворювань і т.п.

Користувач може легко вибрати донора за допомогою зручних фільтрів, порівняти декількох кандидатів використовуючи функцію порівняння, а також, за необхідності, замовити потрібну кількість кріодоз з доставкою.

Вам потрібна якісна донорська сперма з гарантією безпеки та законності? Звертайтеся в Перший Український банк сперми Клініки ім. академіка В.І. Грищенка www.1ubs.com.ua !

Яйцеклітина: що це, скільки коштує в Україні та чому
25.02.2024
Жіноча яйцеклітина - це запорука початку нового життя і продовження роду людського. У цій ...
Читати повністю
Гінекологічна лапароскопія
10.11.2021
Що таке Лапароскопія в Клініці академіка Грищенка? У яких випадках показана ...
Читати повністю
Лапароскопія: лікування гінекологічних захворювань
15.12.2021
Лапароскопія це – малотравматична методика, за допомогою якої операції на внутрішніх органах ...
Читати повністю

Записатися на прийом

    «Перше знайомство з репродуктологом»

    Консультація гінеколога-репродуктолога, УЗД органів малого таза (фолікулометрія, оцінка стану ендометрія)

    Поля, позначені зірочкою, обов'язкові для заповнення

    Натиснувши кнопку «Записатися», я даю згоду на обробку персональних даних