fbpx

Міжнародний сертифікат REPROLIFE

14.11.2019

Раді поділитися з Вами чудовою новиною: 24 жовтня 2019 року Клініка репродуктивної медицини імені академіка В.І. Грищенка отримала ексклюзивну нагороду та міжнародний сертифікат компанії REPROLIFE ‘100 SURVIVAL CLUB’. Сертифікат підписав особисто Масашиге Куваяма, визначний японський учений, піонер у сфері кріоконсервування репродуктивних клітин.

Нагороду такого рівня присуджують клінікам репродуктивної медицини якщо з 100 вітрифікованих бластоцист процедуру розморожування переживають всі 100. Клініки, що претендують на нагороду, беруть участь в програмі ‘Challenge 100 Trial’, тобто це розморожування ембріонів на стадії бластоцисти методом Cryotec. У рамках програми команда ембріологічної лабораторії клініки підтвердила високу ефективність метода Cryotec та гарну якість процесів вітрифікації, забезпечивши 100% безперервну витривалість ембріонів після того, як їх відігріли. Працівникам Клініки репродуктивної медицини імені академіка В.І. Грищенка під керівництвом професора Миколи Григоровича Грищенка вдалося успішно впоратися з цією задачею. Вітаємо колектив ембріологічної лабораторії, на чолі з Олексієм Ігоревичем Правдюком, а також всю команду клініки!

Висока нагорода і міжнародне визнання – ще одне підтвердження того, що Клініка Грищенка – це медичний заклад експертного рівня, що робить неможливі, на перший погляд, речі реальністю.

Акція: консультація мамолога у м. Львів
19.04.2024
Піклування про здоров’я - процес постійний, делікатний і вимагає професійної допомоги. Клініка ...
Читати повністю
Клініка академіка Грищенка в м. Вінниця
03.04.2024
Раді повідомити про те, що Клініка ЕКЗ академіка Грищенка в м. Вінниця відкривається ...
Читати повністю
Прийом Луцької Л.І. в Харкові
21.03.2024
З початком повномасштабного вторгнення рф багато українців вимушені були змінити місто ...
Читати повністю

Записатися на прийом

    «Перше знайомство з репродуктологом»

    Консультація гінеколога-репродуктолога, УЗД органів малого таза (фолікулометрія, оцінка стану ендометрія)

    Поля, позначені зірочкою, обов'язкові для заповнення

    Натиснувши кнопку «Записатися», я даю згоду на обробку персональних даних