fbpx

Нові пакети ведення вагітності

02.04.2021

Вагітність – це хвилюючий та відповідальний період в житті кожної жінки, адже у неї під серцем зародилося нове життя, за яке вона тепер відповідальна. Упродовж 9 місяців майбутній мамі потрібно буде піклуватися не лише про себе, але й про здоров’я малюка –  регулярно проходити огляд в акушера-гінеколога, здавати необхідні аналізи, відвідувати заняття з підготовки до батьківства, вести здоровий спосіб життя як фізично, так і психоемоційно.

У період 7-12 тижнів вагітності жінці необхідно стати на облік у жіночу консультацію для ведення вагітності, що зазвичай є за місцем проживання в державній поліклініці. Але, на жаль, не завжди обслуговування й увага медичного персоналу в державних медзакладах відповідає нашим запитам. Довгі черги у не зовсім комфортних умовах, відсутність індивідуального підходу, обмежена часовими рамками тривалість прийому, все це, безумовно, створює стресову атмосферу й негативно впливає на розвиток вагітності.

Якщо ви хочете, щоб ваша довгоочікувана вагітність протікала у турботливій та приємній атмосфері під наглядом висококваліфікованих акушерів-гінекологів та суміжних спеціалістів, мати можливість планувати індивідуальний зручний графік відвідування лікаря, отримувати вчасні обстеження й процедури – ласкаво просимо до жіночої консультації Клініки академіка Грищенка.

Ведення вагітності в жіночій консультації Клініки регламентується наказом МОЗ України № 417 від 15.07.2011, включає стандартний набір досліджень, повністю відповідає усім вимогам і європейським протоколам. У Клініці ви пройдете всі необхідні аналізи й консультації, побачите малюка за допомогою ЗD УЗД, отримаєте корисну інформацію про підготовку до пологів, дізнаєтеся відповіді на всі питання, що хвилюють майбутніх батьків.

Щоб стати на облік у жіночу консультацію Клініки, якщо ви до цього не були клієнтом і не проходили лікування безпліддя, потрібно:

– записатися на обов’язкову консультацію ознайомлення до будь-якого акушера-гінеколога Клініки;

– мати з собою паспорт, свою флюорографію (якщо вона була зроблена до настання вагітності) і флюорографію чоловіка.

Акушер-гінеколог жіночої консультації на прийомі ознайомлення проведе огляд, зробить УЗД, вислухає скарги, якщо вони є, і дасть необхідні рекомендації. Також лікар розкаже про послуги Клініки й допоможе обрати потрібний пакет ведення вагітності: “Стандарт” або “Базовий”. Ці пакети розроблені відповідно до наказів МОЗ України № 417 від 15.07.2011, а також включають деякі додаткові дослідження для максимально безпечного й комфортного періоду вагітності.

Обидва пакети включають необхідну кількість візитів упродовж всієї вагітності, повний спектр аналізів, обстежень, процедур, а також заняття із психопрофілактичної підготовки до пологів: йога, гімнастика для вагітних та лекції.

У чому основні відмінності пакетів ведення вагітності “Стандарт” та “Базовий”? 

Пакет “Стандарт” має більш розширений спектр аналізів та додаткових досліджень, що рекомендований жінкам після процедури ЕКЗ. Також в ньому є додаткові консультації  спеціалістів Клініки, що не включені в пакет “Базовий”, наприклад, консультація у генетика за результатами скринінгу першого триместру, дієтолога, невропатолога, ендокринолога. Додатковою послугою пакета “Стандарт” є можливість перебування на денному стаціонарі Клініки до 5 днів за рекомендацією лікаря.

Після постановки на облік у жіночу консультацію Клініки академіка Грищенка й вибору пакета амбулаторного ведення вагітності, ви отримаєте буклет з повною інформацією щодо всіх послуг, обстежень та аналізів, що необхідні в кожному триместрі. Так ви зможете контролювати виконання всіх етапів програми й своєчасно планувати свої візити в Клініку.

Наша задача зробити вашу вагітність комфортною й безпечною, позбавити від непотрібних хвилювань і стресів, забезпечити своєчасне висококваліфіковане медичне обслуговування, що гарантує чудові пологи та народження здорового малюка.

Дорогі майбутні мами! Ми з радістю чекаємо на вас у жіночій консультації Клініки Грищенка. Приходьте!

Акція: консультація мамолога у м. Львів
19.04.2024
Піклування про здоров’я - процес постійний, делікатний і вимагає професійної допомоги. Клініка ...
Читати повністю
Клініка академіка Грищенка в м. Вінниця
03.04.2024
Раді повідомити про те, що Клініка ЕКЗ академіка Грищенка в м. Вінниця відкривається ...
Читати повністю
Прийом Луцької Л.І. в Харкові
21.03.2024
З початком повномасштабного вторгнення рф багато українців вимушені були змінити місто ...
Читати повністю

Записатися на прийом

    «Перше знайомство з репродуктологом»

    Консультація гінеколога-репродуктолога, УЗД органів малого таза (фолікулометрія, оцінка стану ендометрія)

    Поля, позначені зірочкою, обов'язкові для заповнення

    Натиснувши кнопку «Записатися», я даю згоду на обробку персональних даних