fbpx

Консультація репродуктолога Аліпової О.К. зі знижкою 50%

29.01.2021

Ми відповідальні за тих, кого… Кожен з нас відповідальний, перш за все, за себе! Саме тому піклування про жіноче здоров’я має стати невід’ємною складовою життя кожної жінки сьогодні. Тим паче, що Клініка академіка Грищенка, в межах свого соціального проєкту, робить цю турботу доступною.

Сучасні жінки активні та цілеспрямовані, й інколи їм не вистачає часу подумати про себе. Ми пропонуємо все ж таки приділити час для себе і вже за один прийом спеціаліста:

  • з’ясувати, чи все добре в сім’ї з репродуктивним здоров’ям, адже зовсім не обов’язково хотіти поповнення сьогодні, але можливо, вже завтра ви задумаєтеся про таку можливість;
  • пройти на місці, без черги та довготривалих записів медичне обстеження (УЗД органів малого таза (фолікулометрія, оцінка стану ендометрія), бактеріологічний аналіз виділень та цитологічне дослідження шийки матки);
  • зрозуміти, що необхідно конкретно вашій парі, щоб завагітніти та успішно виносити дитину;
  • отримати детальний пропрацьований план індивідуального обстеження або, за необхідності, лікування.

У лютому така можливість стає максимально ефективною та доступною, тому що перша консультація акушера-гінеколога, репродуктолога Аліпової О.К. коштує 350 грн.

Аліпова Олена Костянтинівна – лікар вищої категорії за спеціальністю «Акушерство та гінекологія», кандидат медичних наук, член Європейської асоціації репродуктологів та ембріологів (ESHRE), член Української асоціації репродуктивної медицини (УАРМ), член Асоціації акушерів-гінекологів України (ААГУ).

Стаж практичної роботи за спеціальністю – з 1983 р.

 

Олена Костянтинівна – одна з тих спеціалістів Клініки академіка Грищенка, хто найбільше закоханий у свою справу. Завдяки цьому, пацієнти давно не вважають її просто лікарем – для них вона Друг і добрий Наставник на шляху до заповітної мрії стати батьками. «Пацієнти люблять, колеги поважають, керівництво цінує», — це саме про Олену Костянтинівну, практичний досвід роботи й делікатний підхід до кожної ситуації, що дійсно здатний створювати Дива!

0-800-330-112
 

ЗАПИС НА ПРИЙОМ

Профілактика неприємних ситуацій або захворювань, як відомо, знижує ризик їхнього виникнення. Не втрачайте свою можливість стати трошки ближче до самої себе – просто приділіть увагу своєму жіночому здоров’ю!

Акція: консультація мамолога у м. Львів
19.04.2024
Піклування про здоров’я - процес постійний, делікатний і вимагає професійної допомоги. Клініка ...
Читати повністю
Клініка Грищенка відкривається в м. Вінниця
03.04.2024
Раді повідомити про те, що Клініка ЕКЗ академіка Грищенка в м. Вінниця відкривається ...
Читати повністю
Прийом Луцької Л.І. в Харкові
21.03.2024
З початком повномасштабного вторгнення рф багато українців вимушені були змінити місто ...
Читати повністю

Записатися на прийом

    «Перше знайомство з репродуктологом»

    Консультація гінеколога-репродуктолога, УЗД органів малого таза (фолікулометрія, оцінка стану ендометрія)

    Поля, позначені зірочкою, обов'язкові для заповнення

    Натиснувши кнопку «Записатися», я даю згоду на обробку персональних даних